Blogroll

by AnneAelise

Op deze pagina houd ik zo goed mogelijk bij welke blogs ik volg – zodat jij wellicht ook van mijn favo bloggers kan meegenieten :)

Helaas ben ik een groot deel van de blogs die ik volgde ‘zoek’ omdat ik voor anneaelise.nl een nieuw wordpress account en een nieuw google account heb aangemaakt en mijn oude accountjes ergens vergeten rondslingeren.

Ook is het spijtig genoeg het geval dat veel van mijn (aller)favoriete bloggers in de loop der jaren het bloggen ‘beu’ zijn geraakt en/of tijdelijk/voor onbepaalde tijd niet meer in het toetsenbord zullen klimmen.

De blogs die je hier treft zijn veelal in het Engels, omdat ik mijn Bloglovin’ account (waarop ik maar af en toe kijk – wederom vergeetachtigheid) wel heb aangehouden – een account dat vooral dient voor het vullen van wat verloren uurtjes wanneer de blogs waarop ik daadwerkelijk reageer e.d.  even ‘stil’ zijn.

Toch hoop ik dat je wat aan mijn nog ‘prille’ blogroll hebt – aanraders vanuit jouw kant zijn natuurlijk altijd welkom!

 

Nederlandstalige Blogs

mindstones
derestvanhetavontuur
loenasdroom
harmeblogt
leoniaesmindpalace
evamarit
strijkenissuf.nl
anneover
sochicken
bloggenenloggen
blogtrommel

Engelstalige Blogs

theunboundedspirit
lonerwolf
theinspirationlady
deirdrejayko
bulletjournal.com
heysigmund
womangic
littlecoffefox
mumblesandthings

Alle linkjes zijn op willekeurige volgorde op deze pagina geplempt

Excuses in het geval dat ik je link nog niet heb toegevoegd wanneer ik je volg – waarschijnlijk kom ik er binnen niet al te lange tijd alsnog aan toe ;)

 

Is jouw blog (ook) een aanrader of heb je een andere waardevolle blog-link die je graag wilt delen? Laat gerust een reactie achter!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More